Selecteer een pagina

Het is echt belangrijk om te zorgen dat je woning inbraakproof is. Dit houdt zoveel in dat alle sloten en deuren op een bepaalde manier afgesloten zijn; we bedoelen hiermee dat ze up-to-date zijn en voldoen aan de eisen die voor moderne, inbraakpreventieve sloten gelden. Het is misschien best wel lastig om het zelf allemaal uit te vinden; hoe het zou moeten zijn en hoe je dit dan kan installeren. Gelukkig is er een expert die je kan helpen. 

Bij slotenmaker amsterdam is de kennis en kunde aanwezig om je te helpen je woning inbraakproof te maken. En als je niet zeker weet of je buurvrouw de sloten wel goed heeft: tip haar dan.

Inbraakpreventie: voor jou en je buurvrouw

De slotenmaker is niet alleen de expert waar de meeste mensen hem van kennen: de deur openmaken als je jezelf buitengesloten hebt. Dit is wel iets wat hij vaak doet, maar er is veel meer dat hij voor je kan doen. De slotenmaker komt graag langs om een check te doen om te zien of alle sloten nog wel veilig zijn. Inbrekers weten naar zoveel tijd hoe sloten gemakkelijk open kunnen en dan zit je. De nieuwste veiligheidssloten zijn heel moeilijk over te maken, vrijwel onmogelijk geruisloos, iets dat inbrekers graag willen: de slotenmaker weet hier alles over. Het leuke is dat deze slotenexpert ook direct aanpassingen kan doen zodat je woning veilig is. Informeer ook je buren hierover: samen staan we sterk tegen inbrekers!

Noodafsluiting

Wanneer er toch een inbraak geweest is, omdat je sloten nog niet op orde waren, dan is het mogelijk om een slotenmaker te laten komen die zorgt voor een noodafsluiting. Op deze manier kunnen ze niet nog een keer gemakkelijk naar binnen. Daarna kan de slotenmaker direct aanpassingen voor je doen waardoor het onmogelijk wordt om de sloten open te maken. Erg fijn dat er een expert is die je zo snel kan helpen. Wanneer de slotenmaker belt, spreek dan altijd direct een tarief af, dan weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.