Buurvrouw Amsterdam

De voordelen van de elektrische fiets

De voordelen van de elektrische fiets

Geplaatst op

In deze blog hebben we het over de voordelen van een elektrische fiets. We hebben het over de volgende onderwerpen: het verkeer, de milieuvriendelijkheid, hoe comfortabel de fiets is en de snelheid en mobiliteit.

Het verkeer

Het wordt alsmaar drukker op de Nederlandse wegen en reizen met de trein kost vaak veel tijd en geld. Je zou er dan voor kunnen kiezen om een elektrische fiets aan te schaffen, zodat je hiermee langere afstanden kunt fietsen. Naast dat je hierdoor files vermijdt, ben je ook nog eens milieubewust bezig! 

Milieuvriendelijk

Wanneer je elke dag met de auto of brommer rijdt, dan stoot je veel koolstofdioxide uit. Wanneer je op weg gaat met een e-bike verminder jij deze uitstoot. Hoe meer mensen ervoor kiezen om de auto te laten staan en de fiets te kiezen, hoe beter dit natuurlijk is voor het milieu. Daarnaast kan de accu van de fiets gerecycled worden. 

Comfortabel

Eén van de grootste redenen om voor een elektrische fiets te kiezen is omdat deze extreem comfortabel zijn en rijden. Dankzij de elektrische ondersteuning heb je geen last meer van tegenwind. Ook bergen en heuvels op fietsen wordt je een stuk makkelijker gemaakt. Je kan zelf kiezen hoe hard je wilt trappen.

De snelheid en mobiliteit

Wanneer je wilt, kan je vrij hoge snelheden bereiken met de bikes amsterdam. Het is logisch dat dit door de elektrische ondersteuning een stuk hoger ligt dan met een gewone fiets. Doordat de meeste e-bikes ongeveer 25 kilometer per uur kunnen rijden, kan je de reistijd heel wat inkorten. Wanneer je slecht te been bent of je conditie niet ideaal is, kan een elektrische fiets ook een prima oplossing zijn. Op deze manier kan je zonder al teveel inspanning lekker een rondje rijden. 

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden