Selecteer een pagina

Wil jij eens echt een speciale lunch samen met je vrienden? Kies dan voor een lunch op het water en je weet zeker dat je je vrienden zult verrassen. Een boot huren Amsterdam heb je geen vaarbewijs voor nodig, iedereen kan dit dus doen. Vieren jullie een speciale gelegenheid? Maak er een echt feestje van op de Amsterdamse wateren.

Boot huren Amsterdam

Wist je dat je geen vaarbewijs nodig hebt om een boot te huren in Amsterdam? De meeste sloepen werken namelijk erg simpel en zijn zelfs elektrisch. Na een korte uitleg weet jij hoe je deze boot moet besturen, je hoeft alleen maar rekening te houden met enkele verkeersborden. Veel sloepen kunnen tot 12 mensen aan boord meenemen, je kunt dus gewoon je hele vriendengroep meenemen. Als je de kosten met elkaar deelt, hoeft het ook helemaal niet duur te zijn. Neem wat te eten mee en jullie kunnen gezellig aan boord met elkaar lunchen.

Organiseren

Een boot huren Amsterdam kan prima voor een goede prijs. Misschien vier je je eigen verjaardag of willen jij en je vrienden gewoon iets bijzonders met elkaar doen. Informeer bij de groep wat zij van het idee vinden en probeer een datum te prikken. Overleg ook over de kosten die erbij komen kijken, misschien kan iedereen wat te eten meenemen voor de lunch zodat er genoeg aan boord is om van te genieten. Een boot huren Amsterdam in combinatie met een heerlijke lunch en een drankje is een goed idee voor allerlei soorten vriendengroepen.

Feest

Valt er iets bijzonders te vieren? Misschien moet je dan champagne aan boord halen en de gelegenheid vieren. Neem wat muziek mee, hapjes, drankjes en zorg dat er cadeautjes aanwezig zijn indien het om een verjaardag gaat. Het draait natuurlijk vooral om de gezelligheid, maak er daarom een leuke dag van. Een boot huren Amsterdam zal hoe dan ook één en al pret zijn, vooral als het lekker weer is. 

Conclusie

Kies voor een boot huren Amsterdam samen met je vrienden, misschien voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar. Zorg voor hapjes en drankjes en je zult genieten van een zomerse dag.